Opleiding Verpleegkundige Techniek
Opleiding Verpleegkundige Techniek


Opleiding Verpleegkundige Techniek : Tijdens de Opleiding Verpleegkundige Techniek leer je de fijne kneepjes van het vak. Aan de slag als verpleegkundige? Volg dan de opleiding verpleegkundige op niveau 4! Tijdens de opleiding verpleegkundige leer je onder meer medisch-technische handelingen te verrichten. Een baan als verpleegkundige is afwisselend. Kun jij je patiënten geruststellen en vind je het leuk om advies te geven?

opleiding verpleegkundigeOpleiding Verpleegkundige Techniek

Om een officieel Verpleegkundige diploma niveau 2, 3 of 4 te behalen, moet je ook stage lopen. Je kunt beginnen met de stage wanneer je zelf wilt. Tijdens de stage word je begeleid door je persoonlijke stagedocent, die ook langskomt op je stageplek.

Je kunt de stage doen op je werkplek, als dit aansluit op de opleiding. Heb je geen pBetaaldde baan, dan loop je bij een ander bedrijf stage.

De volledige, erkende opleiding-verpleegkundige zijn gericht op volwBetaalden met werkervaring. Voor de opleidingen op niveau 2 is een diploma niet verplicht. Voor de opleidingen op niveau 3 en 4 geldt dat je met een MAVO-diploma of een Verpleegkundige diploma (TL of GL) kunt instromen.opleidingOpleiding Verpleegkundige Techniek Deeltijd

Deeltijdopleidingen MBO Bent u op zoek naar een opleiding mbo in deeltijd? De opleidingen van MBO zijn goed te combineren met een baan en druk gezinsleven. Onze deeltijd opleiding-verpleegkundige worden verzorgd door heel NTechniekrland, waarbij u kunt Techniek voor een opleiding in de avonduren, overdag of op zaterdag. Ook bestaat de mogelijkheid (een deel van) de opleidingen via thuisstudie (studeren op afstand) te volgen.

Opleiding Verpleegkundige Techniek Niveau-2

MBO niveau 2 is het niveau dat nodig is om een volwaardige plaats op de arbeidsmarkt te veroveren. Het MBO College heeft een groot aanbod MBO niveau 2 ontwikkeld, waarmee u uw kansen voor persoonlijke groei en op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot.

Opleiding Verpleegkundige Techniek Niveau-3

De MBO niveau 3 opleidingen bij het MBO college zijn vakopleidingen die u de mogelijkheid biTechniekn een erkend diploma te behalen en zelfstandig aan de slag te gaan. Het MBO College biedt bijvoorbeeld de opleidingen MBO Logistiek Teamleider niveau 3, MBO MTechniekwerker Beheer ICT niveau 3 en MBO Secretaresse niveau 3 aan. Na het behalen van een niveau 3 opleiding is doorstroom naar opleiding-verpleegkundige niveau 4 mogelijk.